Pagina's

woensdag 17 augustus 2016

Wij eisen ijs!

Als Fée des Fleurs ons vraagt om eens een knutselpakketje uit te proberen, dan zeggen wij geen nee! En zeker niet als het gaat om deze leuke ijsjes van Moon Picnic.


Wij mochten een pakketje ijslolly's en een pakketje ijshoorntjes bijeen knutselen. 
Elk pakket bestaat uit enkele vellen hard papier waaruit je de vormpjes kan duwen. Je brengt lijm aan waar het aangegeven staat en vouwt vervolgens het papier dankzij de voorgeplooide vouwlijntjes  tot een ijsje.

En ze vonden ook al snel hun weg naar het strand. In plaats van bloemen, werden er voor 1 keer ijsjes verkocht...


Leuk om mee te spelen dus, maar ook als decoratie. De ijslolly's lijken me ook ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken als uitnodiging voor een (ijs-)feestje. Maak de ijsjes en schrijf of typ de uitnodiging uit op een blaadje dat je op het ijsje kleeft... of erin verstopt. Zo krijgt iedereen een uniek ijsje als uitnodiging.


Ook eens zin om ijsjes te knutselen? Je kan ze hier en hier vinden bij Fée des Fleurs.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je graag een reactie of een berichtje achterlaten? Dat kan! Je hoeft er niet voor ingelogd te zijn. Duid bij 'Reageer als' de optie 'Anoniem' aan. Laat je bericht na en typ je naam gewoon onder je tekst. Klik op 'Publiceren'. Dan nog even de letters en cijfers overtypen in het controlevenster en nogmaals klikken op 'Publiceren'. Je bericht is geplaatst.