Pagina's

vrijdag 22 juli 2016

Nathalie's indianenkroontjes-zonder-naaimachine


Voor kleine Aaron zijn eerste verjaardagsfeest op het strand, maakte mama Nathalie deze leuke indianenkroontjes. 


Nodig:
-twee stroken vilt van +-60 cm op 2,5 cm (Zeeman)
-kleurrijke veren (Zeeman, Action)
-secondelijm, lijmspray of lijmpistool
-dikke dubbelzijdige tape (Action)
-zelfklevende klittenband (Veritas)

Doen:
Afhankelijk van het aantal veertjes dat je naast elkaar wilt hebben, knip je twee stroken dubbelzijdige tape op gewenste lengte. Leg één strook tape op een strook vilt. Rangschik daarop de veertjes zoals je wil. Leg er daarna een strook dubbelzijdige tape over. Die dikke stroken dubbelzijdige tape zorgen voor extra stevigheid. Eventueel kun je er nog wat lijm opdoen, zodat het nog beter blijft kleven.
Vervolgens breng je secondelijm of lijmspray aan over de rest van de strook vilt. Je kan hier eventueel ook een lijmpistool voor gebruiken. 
Leg de tweede strook erop en laat drogen.


Bevestig aan de uiteinden stukjes zelfklevend klittenband. Zorg voor extra klittenband, zodat je de band kan aanpassen in grootte.


Ta-daaaaa!


Aaron - the wild one - kreeg als opperhoofd natuurlijk een aangepaste kroon. Én een prachtige bijhorende indianentaart! Met dank aan Wendy's Taartenatelier voor de levering aan het strand.


Bravo, kleine held! En merci, Nathalie, dat we deze leuke DIY hier mogen delen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je graag een reactie of een berichtje achterlaten? Dat kan! Je hoeft er niet voor ingelogd te zijn. Duid bij 'Reageer als' de optie 'Anoniem' aan. Laat je bericht na en typ je naam gewoon onder je tekst. Klik op 'Publiceren'. Dan nog even de letters en cijfers overtypen in het controlevenster en nogmaals klikken op 'Publiceren'. Je bericht is geplaatst.