Pagina's

woensdag 13 april 2016

Een Louisajurk en een Zsazsabloem

Hij stond al een tijdje op m'n to do-lijst, en nu is hij eindelijk een feit: mijn eerste Louisajurk van Compagnie M.


Ik heb het patroon in pdf aangekocht in de webwinkel van Compagnie M. Je kan de jurk in verschillende variaties maken. Er zit een duidelijke handleiding bij. Er wordt ook verwezen naar de online-tutorials voor bv. het inzetten van een blinde rits, het naaien met paspel...
Je kunt het patroon voor de Louisa trouwens ook voor volwassenen verkrijgen. Dat zou wel eens één van de volgende uitdagingen kunnen worden.


Ik maakte er een goeie ouwe Zsazsabloem bij voor in d'r haar. Ik zette de bloem vast op een diadeem. Niet dat ze die lang heeft aangehouden...


De stofjes zijn van Veritas. Op de foto's komen ze wat feller over dan in het echt. Ze hebben eerder een koraalachtige kleur.

9 opmerkingen:

Wil je graag een reactie of een berichtje achterlaten? Dat kan! Je hoeft er niet voor ingelogd te zijn. Duid bij 'Reageer als' de optie 'Anoniem' aan. Laat je bericht na en typ je naam gewoon onder je tekst. Klik op 'Publiceren'. Dan nog even de letters en cijfers overtypen in het controlevenster en nogmaals klikken op 'Publiceren'. Je bericht is geplaatst.