Pagina's

zondag 18 oktober 2015

Stoere (niet-té-schattige) dinobedankjes


Als bedankje voor de vele leuke geschenkjes die hij kreeg, deelde Siebe op z'n dinofeest deze doosjes uit.
In elk doosje staken we een dino-eitje. Zo eentje die je in water steekt en waar er dan een kleine, nogal glibberige -en ook wel een beetje creepy- babydino uitkomt. De kindjes vinden ze de max. In de Action vind je ze voor een klein prijsje, ideaal dus als uitdeelcadeautje! We haalden ze uit de originele verpakking en maakten in kleine taartdozen (Ava) nestjes met snippers, confetti en zelf uitgeknipte bladeren van groen papier. Siebe kreeg trouwens ook enkele exemplaren in verschillende maten en kleuren cadeau van z'n vriendjes. Hij wou ze allemaal tegelijk laten uitkomen. Onze livingtafel leek vorige week dus net het kweeklabo van Jurassic Park. Nichtje Julie en neefje Andres gingen er ook helemaal in op en legden er vanalles bij zodat de babydino's iets te eten zouden hebben als ze er zouden uitkomen. Hoe schattig is dat!?


Over 'schattig' gesproken... Op de doosjes kwam er een foto van het feestbeest. We selecteerden er eentje uit een hele reeks foto-pogingen die we maakten voor z'n uitnodiging. Ik vond het fotootje wel schattig, Siebe was er niet helemaal voor te vinden. Hij is nu vijf jaar, weet je, dan doe je niet meer aan 'schattig', maar ga je voor 'stoer'... We strikten ze dicht met een kleurrijk lintje en zorgden dan toch maar voor een klein beetje stoerheid met een mini glow in the dark-dino. 


Ik heb nog kei-veel te vertellen over z'n dinofeest zelf, maar dat is voor een andere keer. Ik kan zo stilletjesaan geen dino's meer zien...

Groetjes, Stefanie

doosjes: Ava
linten: Ava en Stoffen Verkempinck
mini glow in the dark-dino's: uitdeelzakjes bij Fun (het merk weet ik niet meer, maar er stond een Ketnet-logootje op)
dino groei eitjes: Action

4 opmerkingen:

  1. Top. Heel leuk om te krijgen en te geven. Mijn zoon is ook dol op zo'n ei. Puur genieten vr al die kapoenen die zo'n doos krijgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk gedaan!! Ten huize Victorine zijn we hier ook heel erg fan van themafeestjes, ik kijk al uit naar het feestverslag!

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je graag een reactie of een berichtje achterlaten? Dat kan! Je hoeft er niet voor ingelogd te zijn. Duid bij 'Reageer als' de optie 'Anoniem' aan. Laat je bericht na en typ je naam gewoon onder je tekst. Klik op 'Publiceren'. Dan nog even de letters en cijfers overtypen in het controlevenster en nogmaals klikken op 'Publiceren'. Je bericht is geplaatst.