Pagina's

zaterdag 10 oktober 2015

Dinofeest met feestdino's


Elk vriendje kreeg bij de uitnodiging voor Siebes dinofeest een eigen feestdino. We versierden ze met lichtblauwe nagellak en een vrolijk feesthoedje. De feesthoedjes maakten we van een kleurrijk papiertje en een pompom of kraaltje. Ik zette ze telkens vast met het lijmpistool. 
Elke dino kreeg ook nog een persoonlijk naamkaartje.


Voor z'n verjaardagsfoto's (inclusief vuile stift-handjes...) wilde ik eigenlijk deze leuke trui van Filou&Friends. Maar die was jammer genoeg overal uitverkocht in zijn maat. Ik ging dan maar zelf aan de slag met twee eigen feestdino's, een fototoestel, t-shirt transferpapier en een grijze shirt van JBC. Het resultaat mocht er uiteindelijk ook wel zijn.

De feestdino's zijn een ideetje dat ik vond op deze mooie blog: Bringing the happy.

Op de enveloppe kleefden we als 'postzegel' een kleine versie van de foto van z'n t-shirt. De poststempel -een dino natuurlijk- zette Siebe er zelf op.


Vorig jaar waste hij wel nog z'n handen voor hij op de foto ging.


Je ooit afgevraagd wat speelgoeddino's 's nachts allemaal uitspoken? Waarschijnlijk niet, maar mocht je het toch willen weten, ga hier dan zeker eens een kijkje nemen!

Stefanie

3 opmerkingen:

  1. Oh, zalig & cool idéé! Déze onthouden .... zal gn probleem zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke en originele uitnodiging! Ben benieuwd alvast naar het vervolg ;o) 5 is echt wel de dino-leeftijd ;o) Half september zaten we in een soortgelijk scenario :o)

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je graag een reactie of een berichtje achterlaten? Dat kan! Je hoeft er niet voor ingelogd te zijn. Duid bij 'Reageer als' de optie 'Anoniem' aan. Laat je bericht na en typ je naam gewoon onder je tekst. Klik op 'Publiceren'. Dan nog even de letters en cijfers overtypen in het controlevenster en nogmaals klikken op 'Publiceren'. Je bericht is geplaatst.