Pagina's

zaterdag 30 mei 2015

Neefje Andres is 2 jaar!

Feest voor neefje Andres vandaag, want hij is twee jaar geworden!
Ik mocht de verjaardagskroon maken. Het was de  eerste keer dat ik me daar aan waagde, dus kon ik wel wat tips gebruiken. Na even zoeken vond ik bij Leven met Liv een handige tutorial voor een snelle verjaardagskroon. Eentje voor de 'luie naaister' stond erbij. Ideaal, dus! Ik was zelfs nog een tikkeltje luier, want ik verving de elastiek door een lintje om dicht te strikken. 


Ik had nog lege buttons liggen die ik tijdens de Sinterklaasperiode vond in de Action. Ik haalde de Sinterklaastekening eruit en maakte met de computer een aangepast rondje voor Andres.
Het superkattenstofje had ik nog over van het kraamcadeautje van Leon.En terwijl we dan toch bezig waren, 
kon er ook nog wel een button om op z'n hemdje te spelden van af.Ik bakte 'voor de verandering' ook nog eens die lekkere yoghurtcake. Mmmmmm!


Gelukkige verjaardag, kleine krullebol!

 
Groetjes van een trotse tante Stefanie!

1 opmerking:

Wil je graag een reactie of een berichtje achterlaten? Dat kan! Je hoeft er niet voor ingelogd te zijn. Duid bij 'Reageer als' de optie 'Anoniem' aan. Laat je bericht na en typ je naam gewoon onder je tekst. Klik op 'Publiceren'. Dan nog even de letters en cijfers overtypen in het controlevenster en nogmaals klikken op 'Publiceren'. Je bericht is geplaatst.