Pagina's

vrijdag 20 februari 2015

Moeten er nog dino 's zijn?

Sinds hij "Walking with dinosaurs" zag worden er hier dinokleurplaten aan de lopende band geprint en gekleurd.  En waag het niet om er 'toevallig' eens eentje in de papierbak te doen belanden, want kleuters hebben een olifantengeheugen. Drie maanden later hebben ze dat  koste wat het kost ineens weer nodig. Maar waar stockeer je dat allemaal, hé? 
Voor de dinoplaten hebben we nu een mapje gemaakt: "Keistoere dino's van Siebe". En trots dat hij is op z'n kunstwerkjes. En nu kan zus ze ook bewonderen zonder er haar eigen ding mee te doen. Alweer een aantal familiekwesties vermeden... Alvast, tot ze zal ontdekken dat je die prenten er ook kunt uithalen.


Presentatiemapje: Hema
Lettertype voorblad: hier gevonden
Tekening dino voorblad: hier gevonden
Kleurplaten 'Walking with dinosaurs': hier gevonden
Voor andere leuke dinokleurplaten: kijk eens hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je graag een reactie of een berichtje achterlaten? Dat kan! Je hoeft er niet voor ingelogd te zijn. Duid bij 'Reageer als' de optie 'Anoniem' aan. Laat je bericht na en typ je naam gewoon onder je tekst. Klik op 'Publiceren'. Dan nog even de letters en cijfers overtypen in het controlevenster en nogmaals klikken op 'Publiceren'. Je bericht is geplaatst.