Pagina's

woensdag 12 maart 2014

Kussentje op z'n Pips

Skrollan kwam langs vandaag. Tijdens het middagdutje van Amélie ging ze voor de allereerste keer achter de naaimachine zitten en leerde ze eventjes snel zelf een kussentje te naaien. Supertrots is ze op haar 'Mo gow, dat stofje gelijkt toch wel kweetnieoegoed op Pip Studio'-kussen! En dat ze gelijk heeft! Goed gedaan!


Werkwijze: 
-Volgens de tutorial van Mina Dotter, maar dan zonder de paspel. 
Ons kussentje meet 25 cm op 25 cm. (stof nodig hiervoor: 1 keer 27 cm op 27 cm + 2 keer 27 op 24 cm) Wij stikten een mooi boordje aan het buitenste flapje. 
-We maakten het binnenkussentje ook zelf uit de stof die je op de foto onder het kussentje ziet liggen. (stof hiervoor nodig:  2 keer 27 cm op 27 cm - stof met de goede kanten op elkaar stikken, keergaatje open laten, binnenstebuiten keren, vullen met kussenvulling en met de hand dichtnaaien)
Stof: Koekepeertje (kussensloop) - Hema babylakentje (binnenkussen)
Boordje: Veritas

3 opmerkingen:

Wil je graag een reactie of een berichtje achterlaten? Dat kan! Je hoeft er niet voor ingelogd te zijn. Duid bij 'Reageer als' de optie 'Anoniem' aan. Laat je bericht na en typ je naam gewoon onder je tekst. Klik op 'Publiceren'. Dan nog even de letters en cijfers overtypen in het controlevenster en nogmaals klikken op 'Publiceren'. Je bericht is geplaatst.