Pagina's

donderdag 13 februari 2014

Vrolijk draagtasje met binnenzak # 2

Nóg een zakje, zoals hier.

13 opmerkingen:

 1. Waar vind je de tijd en goesting!? ;-) Ik geraak maar niet in gang dus eentje die reeds gemaakt is, zou welkom zijn! ;-) Super leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai Stefanie, jij bent goed bezig! Als je geen nieuwe eigenaar vindt voor deze mooie tas, zou ik hem wel met trots willen gebruiken!
  Go Siebe, pick me!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. janssens anne marie13 februari 2014 om 19:46

  Mooie felle kleuren, leuk gemaakt en functioneel. Wat wil een mens nog meer ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw, zo'n coole, mooie tas. Jouw naaimachine kent geen geheimen meer voor jou met al die leuke zelf-gemaakjes. Ik zou de tas met een glimlach op mijn gezicht dragen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amaai, zo mooi! Vorig jaar ook een naaimachine gekocht, maar ondertussen staat hij al onder het stof! Tijd om binnenkort de draad weer op te pikken ;-) groetjes Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woww Stefanie! Moooiii! Wat hebben jij en je zus toch altijd superleuke originele ideeën. Zou deze goed kunnen gebruiken ;-) Komaaan Siebe. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omdat ik zelf totaaaaaaaal niet creatief ben maar het wel heel graag zou willen zijn! EN omdat ik al heel lang een voorliefde heb voor alles met appeltjes :p. In de kleerkast van de baby liggen zelfs al slabbetjes met appeltjes op! Dit tasje zou de collectie dus mooi vervolledigen ;)!
  x Vanessa en baby ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag Stefanie
  marraine zou ook graag zo'n tasje willen ,laat Siebe maar de goede eruit halen !!!

  dada

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Stefanie,
  Graag pronk ik volgende week met jouw tasje op school ;-)
  Groetjes,
  Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waaw, supermooi gedaan! Je kent er iets van... leuke blog btw! Go on!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Via via kom ik op je blog. Ik ga je zeker volgen. Wat een leuke draagtas heb je gemaakt. Ik zou graag mee willen doen. Zou heel vrolijk zijn om mijn boterhammen in mee te nemen naar mijn werk. Nu ga ik nog even verder lezen op je blog.
  Fijne vrijdag.
  kristel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ohhhh!! ik waag zo hard mijn kans!! Die kleuren zijn zooo mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wil je graag een reactie of een berichtje achterlaten? Dat kan! Je hoeft er niet voor ingelogd te zijn. Duid bij 'Reageer als' de optie 'Anoniem' aan. Laat je bericht na en typ je naam gewoon onder je tekst. Klik op 'Publiceren'. Dan nog even de letters en cijfers overtypen in het controlevenster en nogmaals klikken op 'Publiceren'. Je bericht is geplaatst.