Pagina's

zondag 16 februari 2014

Binnen(blijf)pretjes

1) Wie heeft de Winterspelen nodig op tv als er druppeltjesrace is op de ruit?

2) Siebe mocht de Legocamera uitproberen. Hij nam 160 foto's op een halfuurtje tijd. Favoriete onderwerpen: z'n auto's en z'n zusje.

3) Een pennenzakje genaaid voor Virginie, in ruil voor heerlijke home-made pizza! Mmm!

4) De blauwe knoopjes van m'n gilet vervangen door rood-met-witte-bolletjesknopen. Siebe stond me 8 knopen lang bij met raad en d(r)aad... en heel wat waarom?-vragen.

5) Wortelsoep gemaakt van 500 gr. wortelen, 1 preiwit, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 1 patatje, 2 liter water, 3 bouillonblokjes en flink wat peper. (0,25 punten voor 1 kommetje)

5 opmerkingen:

 1. Leuk! Hoe krijg je die foto's zo gerangschikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Nat, ik rangschik m'n foto's eerst in Photoshop (kan ook in Paint) mooi en sla dan op als jpeg zodat je zogezegd 1 foto krijgt. Ik vind het jammer dat je niet vlotter kan spelen met foto's in Blogger. Als ik meerdere foto's naast elkaar in 1 bericht wil zetten, dan gaan ze precies altijd een eigen leven gaan leiden. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ga ik dadelijk eens proberen. Blogger en foto's is inderdaad niet de perfecte combinatie!

   Verwijderen
 3. Hihi 1) is leuk geschreven! Wauw veel foto's in een half uur tijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wil je graag een reactie of een berichtje achterlaten? Dat kan! Je hoeft er niet voor ingelogd te zijn. Duid bij 'Reageer als' de optie 'Anoniem' aan. Laat je bericht na en typ je naam gewoon onder je tekst. Klik op 'Publiceren'. Dan nog even de letters en cijfers overtypen in het controlevenster en nogmaals klikken op 'Publiceren'. Je bericht is geplaatst.